Nieuwbouw

Nieuwbouw / Verbouw

Als u wilt gaan verbouwen kan R. Helling Bouw & renovatiebedrijf Haarlem het hele bouwproject voor u verzorgen. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, bestektekeningen en bouwvergunningen aanvragen kunnen in samenwerking met onze architect volledig worden verzorgd. Omdat er zoals bij nieuwbouw vanaf de beginfase, opdrachtgever, aannemer en architect stap voor stap nauw samenwerken, verloopt het bouwproces nauwkeurig, soepel en vooral efficiënt.

R. Helling Bouw & renovatiebedrijf Haarlem levert op die manier een totaalpakket waarbij niets ontbreekt. R. Helling is overal voor in te zetten. Kleinschalige verbouwingen zoals badkamer, keuken, erker, of vergroten van uw woonkamer en grootschalige verbouwingen zoals een extra verdieping op uw huis.

Heeft u zelf al tekeningen laten maken en een vergunning aangevraagd? Dan is het mogelijk vanaf deze fase in het bouwproces R. Helling Bouw & renovatiebedrijf Haarlem een offerte op maat te laten maken. Het is mogelijk in overleg projecten te bezichtigen om op die manier een goede indruk te krijgen van de kwaliteit en service die R. Helling Bouw & renovatiebedrijf Haarlem waarborgt.