Renovatie

Renovatie van woning of bedrijfspand

Is uw woning of bedrijfspand aan renovatie toe? Zoekt u een aannemer die weet wat er komt kijken bij de renovatie van een schoolgebouw?

R. Helling Bouw & renovatiebedrijf Haarlem staat voor u klaar. Elk renovatieproject geeft ons immers de kans om ons vakmanschap te bewijzen. Bij het renoveren van een huis of bedrijfspand zijn twee dingen belangrijk: herstellen en behouden van de oorspronkelijke uitstraling en upgraden van het pand, zodat het aan de huidige technische eisen voldoet. Het is de kunst om het karakter van vroeger en de kwaliteit van vandaag te verenigen. Een voorbeeld uit onze praktijk: we zijn in staat om met traditioneel getrokken glas hedendaagse isolatiewaarden te realiseren.
Van kleine renovatie tot compleet renoveren
Elke renovatie is uniek. Soms volstaat het om delen van de woning of het bedrijfspand op te knappen, bijvoorbeeld door de keuken te renoveren, het dak te vernieuwen of een vloerrenovatie uit te voeren. In andere gevallen is het nodig om woning of bedrijfspand compleet te renoveren.
We verrichten alle benodigde reparaties en zorgen ervoor dat uw pand er weer perfect uitziet. Met regelmatig onderhoud kunnen we het voor u vervolgens in optimale conditie houden.
Renoveren? Vraag een offerte aan!

R. Helling Bouw & renovatiebedrijf Haarlem is dé aannemer voor:

• het renoveren van keuken en/of badkamer
• vloerrenovatie
• het vernieuwen van het dak, (o.a. EPDM, zinken en glazen dak)
• complete renovatie van een huis
• renovatie van een bedrijfspand
• renovatie van een schoolgebouw